Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 

Kabel assemblage / cable assembly / kabel assemblies

assemblage

Heeft u de kabel die u zoekt niet gevonden op internet?:
Geen nood, wij assembleren ook door u aangevraagde kabels, en dat zonder minimale afname dus zelfs 1 kabel kunt u al bij DDS laten assembleren.

En dit alles tegen een scherpe prijs.
Maar ook voor andere assemblages kunt u bij ons terecht, heeft u bijvoorbeeld een nieuwe machine in ontwikkeling waarvoor een x aantal kabels nodig zijn, kunnen wij deze meestal zeer snel voor u assembleren. Grote aantallen hebben meestal een levertijd van 2 - 3 weken

U kunt ons de benodigde onderdelen laten inkopen maar indien u de producten zelf tot uw beschikking heeft kunnen wij deze ook voor u assembleren. Dit alles is mogelijk vanaf een tekening en/of een voorbeeld kabel.

Een aantal voorbeelden van kabels die wij voor u kunnen assembleren zijn: Kabels voorzien van adereindhulzen, Coaxkabels voorzien van RF connectoren, Het aanzetten van militaire connectoren, apparatuur aansluitsnoeren, kabelsets, kabelbomen, draadbomen, stuurstroomkabels, militairekabels,  datakabels, audiokabels, videokabels, laagspanningskabels,

Bij de ontwikkeling van de kabelassemblees werkt DDS Adereindhuls uitsluitend met gerenommeerde merken. De allerhoogste kwaliteitsnorm is binnen DDS Adereindhuls toonaangevend. Daarom zijn wij merkonafhankelijk en kiezen wij het beste product voor de beste oplossing. En zoals eerder aangegeven kunnen wij ook de door u geleverde producten assembleren zodat u zelf voor de kwaliteit kunt kiezen die u wenst.  Bovendien worden de verbindingen altijd getest met speciale apparatuur.

Een werkwijze waarmee DDS Adereindhuls zich positief onderscheidt van de concurrentie zijn de 'korte lijnen', vanaf orderbevestiging tot aan levering. Zo garanderen wij immers een betaalbaar eindproduct. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden betreffende levertijden.

Voor de Data- en Telecom branche assembleren wij meeraderige (twisted pair) kabels welke op elke gewenste samenstelling geproduceerd kunnen worden.

Ook voor het maken van laagspanningskabels is DDS Adereindhuls de juiste partner, of het nu gaat om een standaard kabel, een gespiraliseerde kabel of een op maat gemaakte kabel.

 

We verwerken ook o.a.de volgende soorten coaxkabels:
RG174, RG178, RG179, RG58, RG59, RG62, RG400, RG142, RG400, CLF400, CELF400, Aircom, Ecoflex, Aircel, Coax 12 (PVC en PE), RG213, RG214, H105, H106, enz.

We monteren o.a ook de volgende coaxconnectoren:
MMCX, MCX, SMA, SMB, SMC, GSC, HUWAI, 1.0/2.3, 1.6/5.6, BT43, BNC, TNC, N, (mini) UHF, F, IEC, enz.